Známe soupeře na Memoriálu Petra Slance

01.05.2013 20:46
Kladno- Osm celků se nakonec zúčastní 18. ročníku Memoriálu Petra Slance, turnaje, který se odehraje v průběhu května a června ve stochovské sportovní hale. Přihlášení účastníci byli nalosováni do dvou základních skupin, ve kterých se utkají systémem každý s každým dvakrát.

Do skupiny „A“ byl nasazen divizní celek MCE Slaný, dolosovány sem pak byly týmy 1. FC Slavoj Kladno (Stč. KP a loňský obhájce prvenství), Meteor Stochov a FT Nové Strašecí (oba OS II. třídy). První kolo odehrají účastníci této skupiny ve středu 15. května, odvety pak o čtrnáct dní později. I do skupiny „B“ byl nasazen divizní celek PK Třebusice, FC Atraps Kladno (OS I. třídy), zbylí dva účastníci pak hrají nejnižší okresní soutěž – FC Stochov a FK Union Slaný. Souboje v této skupině zahajují ve středu 22. května, odvety jsou na programu rovněž za čtrnáct dní.

Nejlepší dva celky z každé základní skupiny postoupí do finálové skupiny, kde se střetnou systémem každý s každým jednou o celkové prvenství v tomto ročníku. Finálová skupina je na pořadu 19. června. O týden dříve se méně úspěšné celky základních skupin střetnou  o konečné 5. až 8. místo.

 

Propozice 18. ročníku Memoriálu Petra Slance zde.

Rozlosování 18. ročníku Memoriálu Petra Slance zde.