Základní skupina memoriálu Petra Slance se našemu týmu povedla

22.05.2012 00:00

Memoriál Petra Slance 2012

Náš tým se letos přihlásil na 17. Ročník tradičního turnaje Kladenska a okolí, Memoriál Petra Slance konaném ve Stochovské hale. Ve středu byl turnaj zahájen a odehrána základní část skupiny A a náš tým u toho nemohl chybět.Do naší skupiny jsme byli nasazeni jako papírově nejslabší tým, ale toho jsme se samozřejmě vůbec nezalekli a pro protihráče jsme byli nemalým soustem. Do turnaje jsme vstupovali v dobré pohodě a s velkým odhodláním dosáhnout nějakých pěkných výsledků a především si dobře zahrát.

 

FT Nové Strašecí - Arvato Stochov 4:0

Do první utkání jsme vstoupily s velkým odhodláním porazit domácí celek Arvata Stochov. Žádné překvapení se nedostavilo (-: a hned od prvních minut jsme diktovali tempo hry. Díky mrštným zákrokům Mikuláše Vaňka v bráně jsme dosáhli na naší straně k bezbrankovému skóre. V naší neunavitelné ofenzívě se blýskl výborným výkonem Honza Mrázek. Jeho hattrick v síti soupeře, už jen tento fakt statisticky zpečetil a mohli jsme se s klidnější hlavou soustředit na těžší část hracího večera.

Sestava: Vaněk, Šebesta, Raich, Duchoň, Mrnka, J. Mrázek, Baumann, Jiras, Slavík.

foto:Honza Mrázek právě dokončuje jeden ze svých lišáckých průniků

foto:Mikuláš Vaněk právě vytáhl jeden ze svých obětavých zákroků

FT Nové Strašecí - FC O.K Kladno 3:2

Následující utkání s favorizovaným soupeřem z Kladna přinesl bojovný a emotivní zápas. Na tento zápas jsme se vyloženě těšili ve vzpomínkách na naše poslední soutěžní střetnutí,  které přineslo vyrovnaný souboj. Tenkrát jsme bohužel byli poraženi o jednu branku. Při vstupu do utkání s vítězem naší soutěže jsme doufali, že dojde na zajímavý duel pro nás s vítězným koncem.

Do zápasu jsme opět vstoupili velice dobře a určovali vývoj utkání. V první polovině i přes dva neproměněné pokutové kopy jsme drželi vždy náskok o jednu branku a po soupeřově vyrovnání jsme vždy v krátkém kontru dokázali vedení opět překlopit na naší stranu. Toto náš protihráč těžko nesl a občas došlo i na nevhodné slovní přestřelky. I v tomto utkání nutno pochválit útočnou řadu táhnoucí Honzou Mrázkem. Výborným výkonem se představili i naši noví hráči Petr Duchoň a David Mrnka. Celý tým hrál bojovným tempem a zaslouženě jsme dotáhli utkání do vítězného konce.

Sestava: Vaněk, Šebesta, Raich, Duchoň, Mrnka, J. Mrázek, Baumann, Jiras, Slavík.

foto:Naše obrana pracovala velice spolehlivě

foto:ani přistrčením se soupeř nedostal k balonu

FT Nové Strašecí - MCE Slaný 3:7

Do utkání s divizním týmem ze Slaného jsme nastoupili jako outsideři a bez našeho kanonýra Mrázka. Divizní celek MCE Slaný diktoval hru, pro náš již unavený tým to bylo hodně těžké. I přes jednoznačnou prohru bylo pro nás utkání velice přínosné, celek z vyšší soutěže oplýval herními a taktickými návyky, které pro nás byli značně inspirující a motivujíci. I přesto jsme bránu strefovali. 2 branky vstřelil obránce Petr Duchoň, který podtrhl dobrý výkon ve všech utkáních memoriálu.

Sestava: Vaněk, Šebesta, Raich, Duchoň, Mrnka, Baumann, Jiras, Slavík.

 

 

Celkově bychom rádi poděkovali všem hráčům za účast a předvedený výkon, zisk 6 bodů byl nad očekávání a ukázal fakt, že když se k utkáním sejdeme v dostatečném počtu a dobré náladě můžeme s pěknou hrou vzdorovat týmům i z vyšších soutěží.Po odehrání dalších skupin B a C se ukáže o našem případném postupu do vítězné skupiny o 1-4. místo nebo do skupiny o místo 5-8. Budeme se těšit. FT zdar.

 

FOTOREPORT OD PANA DUCHONĚ ZDE:FOTKY