TŘETÍ KOLO: Jen bod a velké zklamání

12.12.2013 11:10

Stochov - V třetím kole byli našimi soupeři kvalitní celky ze špičky tabulky.

 

Sestava: Kolek - Zázvorka, Raich, Lupínek, Šebesta - Jiras, Jan Mrázek, Slavík, Baumann, Fabián

1. FK Kročehlavy – FT Nové Strašecí 2 : 2 (0 : 0)

Branky: Ferneza, Míčka – Baumann 2.
Rozhodčí: Laštovička, Navrátilová. 60 diváků.

První zápas s vedoucím celkem soutěže byl velice vyrovnaný. Jako nováček soutěže jsme dosud neporažené Kročehlavy zaskočili naší chutí do hry a dobrou kombinací. V prvním poločase byl stav nerozhodný bez branek. V druhém poločase jsme zatlačili soupeře a vypracovali si dvoubrankové vedení s pomyšlením na 3 body. Bohužel jsme nechali soupeře lacino snížit,  v závěru nám vstřelil branku v poslední možné minutě při hře bez brankaře. Velká škoda, ale utkání mělo kvalitu a všem zúčastněným se líbilo.

F.C.B. Švermov – FT Nové Strašecí 3 : 2 (3 : 0)

Branky: Čičmanec, Hochman, Doležal – Baumann, Lupínek.
Rozhodčí: Kalík, Pejša J. ŽK: Zázvorka, Mrázek (N. Strašecí). 30 diváků.

Tento zápas se do našich myslí nezapíše jako nejpovedenější. Do zápasu s dalším silným borcem soutěže jsme vstoupili ospale a během krátké chvíle jsme prohrávali o 3 branky. V tu chvíli to vypadalo na deku, ale v druhém poločase jsem zabrali a tlačili se za vyrovnáním. Prakticky jsme jen útočili a soupeř bránil. Dvě branky se podařilo vstřelit, bohužel na třetí vyrovnávací branku už jsme nedosáhli. Ztráta bodů mrzí, ale byla naší vinou.

 

Celkově tedy pro nás třetí kolo přineslo pouze jeden bod. Utkali jsme se s nejsilnějšími soupeři soutěže a to víc nás ztráta bodů mrzí. Po tomto jsme se přesunuli do nižších pozic tabulky.  Ve čtvrtém kole budeme chtít dokázat, že patříme minimálně do klidných vod tabulky.