Šesté kolo:Po špatném výkonu pouze s bodem

16.02.2013 01:18

Stochov - v dalším kole nás čekal velice dobrý soupeř a to TJ Slabce, soupeř z Rakonického regionu. Dalším soupeřem byl tým z Blevic. Sestava měla být konsolidovaná, ale realita byla o poznání horší. Z jindy kompaktního mužstva nastoupilo jen torzo. Měsíční pauza našeho kádru byla znát a nejvíc bylo znát oslabení o nejlepší střelce týmu  Kubu Baumanna s Honzou Mrázkem.  Konec omlouvání a vzhůru na neradostný report :-)

 

sestava: Vaněk -Elsnic, Raich, Ducár, Lupínek, Slavík, Jiras

 

TJ Slabce – FT Nové Strašecí 3 : 1 (1 : 0)
Branky: Ballada, Gašper, Melichar – Jiras.
Rozhodčí: Navrátilová, Čikara. ŽK: Lupínek (N. Strašecí). 60 diváků.

Hned od začátku zápasu byl náš výkon dost zmatený, soupeř ze Slabec nastoupil koncetrovaný, nabitý posilami a právem převzal otěže zápasu do svých rukou. Hned v úvodu se po naší minele ujal vedení. Prvních deset minut jsme se vysloveně hledaly a jen díky Mikulášovi v brance se neměnilo skóre. Poté se hra přeci jen vyrovnala a přišly i naše šance. Supeř jich měl jednoznačně více, ale i naše byly golové. Technika nás zrovna neposlouchala, ale snažily jsme se soupeřem běhat, což se vyplatilo a vyrovnání bylo na světě. Zhruba 5 min. před koncem soupeř strhnul vedení na svojí stranu a po krátké chvíli ještě výsledek pojistil povedenou střelou z voleje..

 

Blevice 73 – FT Nové Strašecí 3 : 3 (1 : 1)
Branky: Bauer 2, Bednár – Lupínek 2, Slavík.
Rozhodčí: Čikara, Kalík. ŽK: Horsica ml., Tůma T. – Elsnic. 70 diváků.

Do zápasu jsem šli bez přestávky, předchozí zápas nás stál dost sil a tak už to z naší strany koncert opravdu nebyl. Chyběl nám klid a kloudná myšlenka. Remíza je asi spravedlivá protože soupeř měl také spousty šancí. Chvilkami jsme útočily ve třech a v zádu jsme nechali obří díru (to opravdu nebyli okénka) Sice jsme minutu před koncem vstřelily branku na 3:2 ale soupeř vyroval 5.vteřin před koncem.

 

Nepovedené kolo, to se stává i nadále,  však vedeme tabulku okresní soutěže byť jen o skore. Náš 5ti bodový náskok na Arvato Stochov se rozplynul jak pára nad hrncem. Každý si někdy vybere slabší chvilku, ta naše přišla v tomto kole.