SEDMÉ KOLO: Bez brankářů pouze za bod

09.02.2014 17:59

Stochov - V dalším kole okresní soutěže nás čekal silný rezervní celek slánského Fobozu a Třtická Rekrea. O našem bodovém zisku z velké části rozhodla absence obou našich brankářu, kteří byli oba bohužel pracovně vytížení. Holt, každý den není posvícení (a to dokonce ani ve Strašecí)

 

Sestava: Jiras - Elsnic, Raich, Šebesta - Slavík, Novotný, Baumann

 

FC Foboz Slaný „B“ – FT Nové Strašecí 6 : 2 (2 : 0)
Branky: Fedrhanc 4, Koten T., Dlouhý – Raich, Šebesta.
Rozhodčí: Pavlík, Kindl. ŽK: Kohout – Novotný, Elsnic. 70 diváků.

V přímém souboji o druhé místo nám citelně chyběl brankář. Foboz hrál od začátku co potřeboval a nám na hřišti nenechal tolik prostoru, kolik by bylo potřeba. Foboz nás přehrával a i přes snahu Kubi Jirase v brance jsme pár banánů dostaly :-) Naše nejvyšší prohra v letošním ročníku. Soupeř byl lepší a gratulujeme mu k zisku třech bodů.

Rekrea Třtice – FT Nové Strašecí 4 : 4 (1 : 3)
Branky: Lupák 2, Kováčik, Trkal – Novotný 2, Baumann, Elsnic.
Rozhodčí: Kalík, Hovorka. ŽK: Pošta Mich. – Raich. ČK: Jiras (N. Strašecí). 80 diváků.

První poločas derby s Rekreou byl v naší řežii, soupeře jsme přehrávali a zaslouženě vedli o 3 branky, těsně před koncem poločasu přišla branka soupeře. V druhém poločase se Rekrea zvedla a začala se talčit za vyrovnáním. Další branka byla po smolné teči a dá se kvalifikovat jako opět nešťastná, vyrovnání bylo cítít ve vzduchu a také přišlo. Navíc Kuba Jiras zachraňoval rukou gólovou střelu mimo vymezené území brankáře a dostal červenou kartu. Do branky se postavil univerzál Radek Šebesta. Dvouminutové oslabení jsme sehráli zkušeně. V tu chvíli se lámal zápas a kdyby jsme dostali branku nikdo by se nemohl divit. Překonání oslabení nám dalo novou krev do žil a povedlo se necelou minutu před koncem strhnout vedení na naší stranu. Stejně jako soupeř jsme měli na kontě 3 fauly. Hra byla opatrná z obou stran, ale Třtice pod tlakem vyrovnání chodila po hlavě do útočných situací. Využila neštastného faulu Paicha a využila možnosti před závěrečním hvizdem vyrovnání. Z nařízeného kopu se soupeř nemýlil a zkušeně dotáhl zaslouženě zápas k remíze.

 

V tabulce se držíme i přes tento skromný bodový příděl na třetím místě tabulky, v příštím kole narazíme na suvereního lídra letošního ročníku FK Kročehlavy a dále na F.C.B Švermov s kterým pravděpodobně svedeme bitvu o průběžné třetí místo.