PRVNÍ KOLO: "Až to položím, tak mi už nevolej"

02.11.2013 12:34

Stochov - První kolo okresní soutěže I.třídy Kladno nám připravilo dva velice silné soupeře. Hned na začátku nás překvapil blikanec Míry Lupínka, velkej srdcař, co nevynechal v minulém ročníku ani minutu měl asi těžkou noc a nechal své parťáky v obraně na holičkách :-) Když mu voláme kde, že jako je, jeho slova nás totálně dorazej " kde bych jako měl bejt, víš co, až to položim tak mi už nevolej" :-) No Mejro, stokorunová pokuta tě nemine. Sestava tudiž nebyla ideální protože v obraně nám srdcař Míra chyběl.

 

FC Meiller Slaný – FT Nové Strašecí  1 : 3 (1 : 3)

Branky: Blín – Novotný, Jiras, Baumann.
Rozhodčí: Hovorka, Stádník. ŽK: Blín (Meiller). 10 diváků.
 
Sestava: Kolek - Raich, Šebesta - Baumann, Jiras, Novotný, Slavík
 
Před utkáním byla celkem veselá nálada, přeci jen to z některých našich i soupeřových hráču nemálo zavánělo. První branku vstřelil z dálky Blín a naplnil tak motivaci soupeře proti rivalovi ze Strašecí. Přeci jen je to "strašečák".O vyrovnání se postaral po chvilce po pěkné akci s Jirasem Novotný. Do vedení nás posléze dostal Kuba Jiras. V brance Čolek podržel a Šéba držel pěkně balon na noze. Postupně, tak pro naše mužstvo střádal faulíky. Ke konci půle přišel 4. faul a k míči se postavil Baumann. Jeho exekuce neměla chybu a znamenalo to poločasové vedení 3:1. V druhém poločase se Meiller tlačil za brankou, ale my jsme se celkem logicky zatáhli. Soupeřovi šance přicházeli, ale nutno říct, že i na naší hře byla vidět hra dopředu. Výsledek jsem si už pohlídali a dokračeli k zasloženým třem bodům.
 

MCE Slaný „B“ – FT Nové Strašecí 4 : 0 (2 : 0)

Branky: Eichler 2, Kubala 2.
Rozhodčí: Hovorka, Stádník. ŽK: Kolek, Baumann, Novotný, Šebesta (vš. N. Strašecí). 30 diváků.
 
Sestava: Kolek - Raich, Šebesta - Baumann, Jiras, Novotný, Slavík, Fabián
 
Tenhle zápas byl jiná káva, MCE mělo v sestavě pár borců z A-týmu a bylo to hned znát. V této fázi se nejvíce projevila absence obránců Lupínka (chlastal a zklamal) a Elsnice(Stopka z minulého roku) Sportovně musíme uznat, že byl soupeř lepší a hrál fair play. Výsledek vypadá jednoznačně, jelikož jsme neproměnily i 100% šance. V odvetě tedy budeme mít soupeři co vracet :-) Ač se k rozhodčím zásadně nevyjadřujeme, nelze nezmínit tragický výkon rozhodčího Stádníka. 
 
Za 14 dní tedy 16.11 narazíme na FOBOZ Slaný "B" a REKREU Třtice což bude velice pikantní souboj - derby v rámci týmů z Rakovnického okresu. Sportu zdar a futsalu zvláště!