Postupujeme do finálové části Memoriálu Petra Slance

31.05.2013 10:34

Stochov - v odvetné části memoriálu Petra Slance se nám zadařilo. Postupujeme do finálové části turnaje a budeme usilovat o trofej.

 

Sestava: Kolek - Zázvorka, Elsnic, Lupínek, Ducár - Fabián, Slavík, Vaněk, Jan Mrázek

 

 

MCE Slaný – FT Nové Strašecí 8 : 3 (2 : 2)
Branky: Volf 5, Hnízdil 2, Luka – Fabián, Mrázek J., Zázvorka.
Rozhodčí: Bázler, Hovorka. ŽK: Elsnic (N. Strašecí). ČK: Jurčovský (MCE). 40 diváků.

Do zápasu proti favorizovanému celku z divize jsme začali velice dobře. Hned v úvodu zápasu jsem soupeře zaskočili po hezké kombinaci rychlou brankou. Po rychlé akci následovala další branka. Po hezké akci obránce MCE zachraňoval gól na brankové čáře rukou a byl vyloučen z utkání. Z penalty jsme navýšili vedení 2:0. Začátek zápasu vypadal velice nadějně, ale na soupeře jsme nezvolili vhodnou taktiku a snažili  jsme se hrát otevřenou hru s velkou chutí přidat favoritovi ještě nějaký ten gól. Soupeř ze zmobilizoval a začal dobře kombinovat a dnavyšovat skóre. Ke konci už se Strašecké FT nedokázalo sebrat a dostávalo laciné branky. Je to pro nás ponaučení do finálové části turnaje.

FT Nové Strašecí – 1. FC Slavoj Kladno 6 : 3 (4 : 1)
Branky: Zázvorka 3, Lupínek, Ducár, Baumann – Pulec 2, Kubec.
Rozhodčí: Hovorka, Bázler. ČK: Elsnic (N. Strašecí). 20 diváků.

V tomto zápase se rozhodovalo o našem postupu. Proti obhájci z minulého ročníku jsme vykročili správnou nohou. V první poločase jsme podali opravdu kvalitní výkon a 4 brankami rozhodli o osudu utkání. Utkání bylo velmi emotivní a obrželi jsme i červenou kartu. Při oslabené hře jsem inkasovali. Viditelně bylo utkání v našich rukou a při zkušenosti z prvního boje jsme si vítězství nenachali vzít. Slavoj ke konci otevřel hru a více riskoval navýšil skóre. Také nám se podařilo ještě střelit dvě branky.

FT Nové Strašecí – Meteor Stochov 5 : 1 (0 : 0)
Branky: Vaněk 2, Mrázek J., Slavík, Ducár – Jungmann.
Rozhodčí: Hovorka, Bázler. 50 diváků.

Do zápasu jsme vstupovali s jednoznačným cílem porazit mladé borce Meteoru a posunout nás k vysněnému postupu. Soupeř na nás nastoupil s jasnou taktikou ubránit se. Celý první poločas jsme strávili na soupeřově půlce, ale bohužel nenašli recept na houževnatou obranu Meteoru. V druhém poločase brankové konto načal Honza Mrázek. Od té chvíle už se začalo dařit.

Po posledním utkání základní skupiny a výhrou MCE Slaný nad Kladenským Slavojem se nám ujistil z druhého místa základní skupiny postup do finálové části. V dalším průběhu turnaje se utkáme s celky převážne s divizní soutěže, bude to pro nás veliká zkušenost, v které můžeme s odhodláním pouze překvapit.

Všem hráčům chceme poděkovat a budeme se těšit na finálovou skupinu, která se odehraje 19.6!