Poslední soutěžní kolo ve znamení vysokých teplot a střelecké impotence

28.03.2012 15:10

FT Nové Strašecí - SK Stehelčeves 1 : 4 (0 : 2)
Branky: Baumann - Kořínek T. 2, Kořínek M. 2.
Rozhodčí: Šauer, Smreček. 10 diváků.

Poslední kolo okresní soutěže Kladenského přeboru se pro náš tým hrálo už od 9:00. Do zápasu posledního hracího dne jsme nastoupili v celku slušné sestavě. Náš výkon tomu vůbec neodpovídal. Velkolepé sobotní večírky, které jsou v našem kolektivu na běžném pořádku, se opět promítly do výkonů některých jednotlivců. Zbytek týmu jednoznačně sestřelil přesun na letní čas (-:  Hráli jsme statický futsal plný nepřesností, soupeř vyčkával na naše chyby, které nekompromisně trestal. Pro nás to bylo nepříjemné probuzení.

FT Nové Strašecí - ET Slaný 5 : 2 (1 : 1)
Branky: Baumann 2, Horký, Jiras, Šebesta - Šubrt, Koded.
Rozhodčí: Pejša T., Šauer. ŽK: Horký - Koded, Hotový, Paur. ČK: Paur (ET Slaný). 30 diváků.

Po ranní kávě ve Stochovské hale jsme do druhého zápasu nastoupili s většími ambicemi. Soupeře jsme sledovali hrát zápas před námi a jevil se nám jako velmi nebezpečný. Do zápasu jsme vkročili tou správnou nohou a od začátku diktovali tempo hry. Odpor soupeře se povedl zlomit již brzy. V první půli se hráči Slaného pokoušeli rychlými brejky o vyrovnání, což se jim nakonec podařilo. Do druhé poloviny jsme vyrazili odhodlani dohrát zápas do vítězného konce, ale přesto jsme již brzy po hrubé chybě v obraně inkasovali. Obratem jsme při rozehrávce lišáckou akcí Kubi Jirase vyrovnali. Od této chvíle už byl zápas v naší režii a i přes dva neproměněné akumulované kopy jsme zápas dotáhli na hezké vítězství a mohli slavit nějaké ty bodíky.

FT Nové Strašecí - Rekrea Třtice 2 : 3 (1 : 3)
Branky: Šebesta, Horký - Trkal 2, Kováčik.
Rozhodčí: Šauer, Hovorka. ŽK: Pošta Mi. (Třtice). 70 diváků.

Přestávka mezi naším druhým a třetím zápasem byla propastných 120 minut, vzhledem k příznivému počasí vyrazil celý náš tým do Tuchlovic na zmrzlinu. V dresech a štrupničkách jsme působili jako zjevení. Poslední očekávaný zápas s našimi rivali Třticí začal pro nás dvěma inkasovanými góli. Další půlku i přes hrubou chybu a inkasvaného třetího gólu jsme začali hrát s větším odhodláním. Začali jsme tzv. tlačit na pilu a překvapená Třtice si s námi v určitých situacích nevěděla rady. Stáhli jsme náskok Třtice na 2:3 a bušili do nich do poslední vteřiny. S týmem, který velmi dobře známe a v jehož řadách působí celá řada spoluhráčů z velkého fotbalu jsme si chtěli především užít. Zápas se nesl v poklidném duchu a byl vidět pohledný futsal. Tomuto zápasu by rozhodně slušela remízka, ale bohužel se nám vyrovnat nepodařilo. I přes prohrané utkání to bylo příjemné zakončení sezóny.