Další soutěžní kolo přineslo víc emocí než televizní seriál

30.01.2012 21:18

FT Nové Strašecí - FC Stochov 2:1

Branky: Kuthan - Raich, Baumann.
Rozhodčí: Hovorka, Říha. 70 diváků.

V prvním utkání nás čekal celek Stochovského FC, v jehož řadách působí Strašečák Pavel Kuthan. Soupeř nás překvapil defenzivní obranou hrou, betonování soupeře nám dělalo značné problémy. Útočná hra a snaha dotlačit míč až do kuchyně se dlouho nedařila. Těsné vítezství o jednu branku, ale bylo zasloužené. Soupeř sice nehýřil pohybem, ale vynahrazoval to zkušeností. I přesto hrál soupeř velice fair play, což se nedalo říct o našem dalším soupeři.

foto:Jiří Duchoň

FT Nové Strašecí - FK Kačice 3:3 

Branky: Heller J., Vágner B., Staněk - Baumann 3.
Rozhodčí: Šauer, Hovorka. ŽK: Ahopshuk - Ducár. 90 diváků.

Soupeř z Kačice pro nás byl před nedělním utkáním velkou neznámou. Dnes už mu náš tým nemuže přijít na jméno. Na rozhodčí si také většinou nestěžujeme, ale v tomto případě už se jedná o opakovaný vtip, který už není vtipem (stejný rozhodčí jako při utkaní s Atraps Kladno) Opět ze strany hlavního rozhodšího nezvládnuté utkání. Soupeře z Kačice jsme viděli hrát zápas před námi a už tam se pořádně jiskřilo, bylo zde jasně vidět, že soupeř si nechodí pro konflikt daleko.To co se pak dělo na hřišti nemělo s futsalem mnoho společného, soupeř se soustředoval na neustálé ataky našich hráčů za hranicí pravidel. Výsledek nás mrzí, protože jsme ještě minutu před koncem vedli 3:2, bohužel jsme se nechali soupeřem značně vyvést z míry jeho neférovou a  nelíbivou okopávanou. I náš  skoro nejklidnější hráč Paich se chtěl prát, to už je opravdu co říct :-)  Další skvrnou je zranění našeho špílmachra Boye, který po zákroku avizuje zranění na 2 měsíce(snad trochu přehání doufáme). Už tak ve vyhroceném utkání nutno podotknout, že rozhodčí opět nezapískal a situaci nezklidnil tak, aby se utkání dohrálo v klidu.

Soupeř útočil tímto stylem foto:Jiří Duchoň

 

Celkově jsme tedy za soutěžní kolo získali 4 body. Více než ztráta 2 bodů nás mrzí styl hry soupeře z Kačice. Takhle by nás tento sport opravdu nebavil.

Fotoreport z utkání od pana Jiřího Duchoně zde:https://jirkad.rajce.idnes.cz/Nove_Straseci_futsal/