Další kolo okresní soutěže za plný počet bodů

20.11.2012 20:56

Stochov - V neděli jsme odehráli další již II. kolo futsalové soutěže. Před halou jsme se sešli v přívětivém počtu 7 hráčů. Na některých bylo vidět, že  v noci tělo zrovna nešetřili. Přesto nás dva duely zastihly v dobré formě a po zisku plného počtu bodů jsme se vyhoupli na první příčku 18ti člené tabulky II. okresní soutěže Kladno.

Sestava: Vaněk-Raich, Lupínek, Baumann, Jiras, Slavík, Novotný

FT Nové Strašecí – Meteor Stochov 3 : 0 (2 : 0)
Branky: Baumann 2, Slavík.
Rozhodčí: Cílek, Stádník. 40 diváků.

První zápas s nováčkem soutěže domácím Meteorem jsme začali ve velké pohodě a hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Velké šance přišli hned v úvodu zápasu. V krásných šancích jsme bohužel nemohli střelit branku. Naším problémem byl nedostatek střel na samotnou branku, chtíč dovést míč jak se říká až " do kuchyně" se nám v konečné bilanci držení míče a střelených branek neukázal jako produktivní. Nakonec se v prvním poločasu uchytili dva pokusy. V druhém poločase jsme přidali ještě jednu branku a výsledek si už bez větších problémů uhlídali.

 

FT Nové Strašecí – FK Kačice 3 : 1 (1 : 0)
Branky: Jiras, Baumann, Slavík – Pošta Mich.
Rozhodčí: Hovorka, Cílek. ŽK: Lupínek (N. Strašecí). 30 diváků.

V příjemně nalazené pohodě jsme vstoupili do druhého utkaní v podobném stylu, avšak s tím, že naše střelecká impotence byla ještě větší. Na každý gól jsme se dost nadřeli. Šancí jsme si vypracovali spousty, ale chyběla lehkost v zakončení. V prvním poločase náš kapitán KJB při rozehrávce standartky a pěkném signálku, krásně našel pohotově nabíhajícího Boymena, který se samozřejmě v zakončení mezi nohy golmanovi nemílil.  S postupem času se osměloval i soupeř a po jedné akci vyrovnal. V pocitu zaslouženého a chtěného vítězství jsme nemohli ponechat nic náhodě. Inkasovaný gól nás nakopnul a v poslední fázi utkání jsme výrazně zabrali a výsledek spravedlivě přisoudili našemu týmu.