ČTVRTÉ KOLO: Pod stromeček putovalo šest bodů

14.12.2013 14:01

Stochov - Ve čtvrtém kole okresní soutěže nás čekal boj o holý život. Po ztrátě bodu z minulého kola jsme měli nůž na krku a potřebovali bodovat. Soutěž je vyrovnaná a další škobrtnutí by nám přineslo nálepku družiny, která rozdává body jak laciná kurtyzána, neboli, že jsem dřeváci jak od Pepíka Hnátka. Nuž pusťme se do těch chvalozpěvů, když jsou body doma a kocour v troubě. Otevřeně přiznávám svojí nechuť psát reporty po nepodařených bojích. Dnes si odpustím i svůj úsporný, novinářsky investigativní psaný projev a pustím se do  ostrých soubojů s gramatikou a vydatným sportovně - společenským reportem. Pohodlně se usaďte a začněte hltat!

Sestava byla slušná: Vaněk - Šebesta, Ducár, Raich, Zázvorka - J.Mrázek, Baumann, Novotný, Jiras, Slavík.

Jelikož jsme si z minulého kola odnesli jen jeden bod, byla nám oprávněně přidělena plechová šatna pro největší dřeváky, příšte tedy zase očekáváme šatny se sprchou.

FT NS - Kovo Kladno 3:1

branky: 2x J.Mrázek, Šebesta

První duel měl výkop už v 9:35 což je pro nás brzo, už tradičně máme v dopoledních duelech ospalý vstup do zápasu. Od soupeře naštěstí nepřišla žádná facka (o fackách se dnes ještě dočtete). Do brány byl povolán ze Slabecké farmy Miky Vaněk, tento mrštný mladý býček neváhal a v průběhu zápasu předvedl několik koulervoucích robinzonád. Už od úvodu utkání bylo zřejmé, že Strašáci drží otěže utkání pevně v rukou. První branku vstřelil Honzán Mrázek, tento statný mladík zkušeně  povodil obranu hostů "a poslal je na párek" a došolíchal do prázdné. Honzán se mi tohle kolo líbil, dám mu hlas do ankety hráč kola (-: Report by měl být objektivní, je to prestižní anketa a každej hlas se počítá :-) Ondřej Zázvorka  na tribuně napočital bratru celé 2 diváky a to byli ještě na ZTP. Další branka v síti soupeře a v hale zaváněla naše převaha. Klasický prvek v naší dynamické hře je ukolébání. Opět jako vždy přišla nějaká ta chybička a bylo to 1:2. Dokonce přišel i chvilkoví strach o výsledek, protože se známe a víme čeho jsme schopní. Poté se prosadil legionář ze Mšece, ten jenž v poslední době sbírá jeden  turnajový vavřín za druhým - Radek Šebesta. Na futsálky nám tak přinesl klid. Mé střelecké prokletí se nepodařilo prolomit, zvolená taktika střílet včeličky bodla se neosvědčila a opět jsem vyšel jako střelecky impotentní.

FT NS - Atraps Kladno 3:0

branky: J.Mrázek, Zázvorka, Ducár

Před utkáním nás potěšila účast pana Duchoně, takže budeme mít konečně nějaké důstojné fotky. Děkujeme!

Tým soupeře disponuje minimálně dvěma brousky, výrazně promlouvají do zápasu ve chvíli když cítí, že je soupeř přehrává. Byli jsme lepší na balonu a zaslouženě vedli. Zápas by směřoval k poměrně pohodovým třem bodům, broušení se nám ale moc nelíbilo. Špačkoval se Zázvor, špačkoval se Honzán,  kapitán Kjuba také promlouval horentně. Vše však završilo napadení loktem do Lukáše Ducára, to ovšem soupeř nevěděl na koho narazil. Následoval granát, dvě červené a emoce mnoho. I přes progresivní výkon jsem opět nevstřelil branku, soupeřem jsem byl po zápase označen za urputného běžce :-)

 

Sportu zdar,

-LI.SL-