Čtvrté kolo: Pod stromečkem dalších šest bodů

17.12.2012 23:21

Stochov - Podle nadpisu by se mohlo zdát, že jsme dalším kolem okresní soutěže prošli jako nůž máslem, opak byl ale pravdou.

 

Sestava: Vaněk - Elsnic, J.Mrázek, Raich, Lupínek - Baumann, Jiras, Slavík, L.Mrázek, Novotný

Trenér - Masér - Vodonoš: Jakub Kolek

 

1. FC Horní Bezděkov – FT Nové Strašecí 1 : 6 (1 : 4)
Branky: Procházka L. – Mrázek L. 2, Jiras, Raich, Baumann, Elsnic.
Rozhodčí: Douda, Stádník. 10 diváků.

Ranní utkání nám příliš nesvědčí. Výkop v 9:00 byl pro nás doslova smrt, což se ukázalo hned v úvodu utkání. První akce domácích znamenala branku v naší síti, ještě jsme asi spali :-)  Utkání se pro nás rozjíždělo velice pomalu, nicméně po chvilce rozdýchání jsme jasně ukazovali, kdo bude na hřišti dominovat. Postupem jsme si vyvýjeli větší a větší tlak a soupeř zdatně zahuštoval prostor před vlastní brankou. Po pár ospalých minutách přicházela jedna krásná šance za druhou. Po zbytek zápasu jsme diktovali tempo hry a nastříleli soupeři pěkných šest branek.

 

Ceresit Hvězda Kladno – FT Nové Strašecí 1 : 2 (1 : 1)
Branky: Osvald – Mrázek L., Elsnic.
Rozhodčí: Douda, Stádník. ŽK: Lupínek, Mrázek L., Slavík, Elsnic (vš. N. Strašecí). 20 diváků.

V naší mezipauze jsme soupeře sledovali jak hraje s bojovným Krakovcem a bylo patrné, že to dnes i přes poslední příčku Ceresitu nebude jednoduchý zápas. Od úvodu utkání jsme nehráli to co nás zatím v letošním ročníku zdobilo, tedy jednoduchou kombinační hru až do sítě soupeře. Soupeř nás svědomitě bránil a zároveň podnikal nebezpečné akce. V úvodu utkání přišli dvě nešťastné zranění Slavíka a později L.Mrázek. I přes kvalitní výkon soupeře jsme byli individuálně lepší a vstřelili úvodní branku, soupeř přesto nepolevil a po pěkné akci vyrovnal. Po vyrovnání Kladenského nováčka jsme nemohli připustit ztrátu bodů. Situace nás nabudila a převzali jsme otěže utkání do svých rukou. Po hezké akci se nám povedlo stav utkání opět otočit  v náš prospěch. Po mnoha dalších akcích jsme si mohli výsledek pojistit, ale bohužel naše střely mířili do tyčí nebo vedle. Soupeř vycítil šanci na vyrovnání a tlačil se do zakončení, my si ale zkušeně závěr zápasu pohlídali.

poznámka: 3 branky vstřelil Honzán Mrázek v zápisu OKF Kladno ale byl uveden jako střelec Lukáš Mrázek

 

Zisk dalších šesti bodů znamená, že rok 2012 zakončíme na prvním místě 18 člené tabulky.

Bilance je následující: 8 zápasů, 7 výher, 1 remíza, 32 vstřelených branek, 7 obdržených branek, 22 bodů v tabulce OKF

 

Všem hráčům, fanouškům a lidem dobré vůle chceme popřát klidné a pohodové svátky !

V dalším kole nás 13.1.2013 čeká důležitý trojboj ! Utkáme se silný soupeřem této soutěže Slánským Maillerem, dále pak s Unionem Slaný a FC Krakovcem. Toto soutěžní kolo ukáže jak na tom doopravdy jsme :-) Bereme to jako výzvu a těšíme se na ní !