4 a 5.kolo - čtyři výhry v řadě = výrazný posun v tabulce

10.01.2015 17:27

Stochov - kladenská okresní soutěž I.třídy  je neskutečně vyrovnaná a tak se dějí v tabulce pravdy neskutečné rošády. Po třetím kole jsme byli na předposledním místě, po dalších dvouch kolech, už atakujeme příčky nejvyšší. No není ten futsal krásný?

Čelfie a nekompletní parta hic :-)

 

Začněme tedy dnešními zápasy 5.kola, do cesty nám los postavil Jiko Kralupy a TJ Slabce

 

sestava pro obě utkání: Hochmal - Raich, Zázvorka, Šebesta -  Jan Mrázek, Pelc, Slavík, Jiras

 

Jiko Kralupy n.Vl. – FT Nové Strašecí 2 : 4 (1 : 2)
Branky: Janůrek, Miler – Šebesta, Jiras, Zázvorka, Slavík.

Nepříjemný soupeř z Kralup poctivě bránil a v prvním poločase se přelévali šance z jedná strany na druhou. Naše mužstvo mělo v prvním poločase více střeleckých příležitostí, ale nepodařilo se je proměnit a tak skončil prvním poločas výsledkem 2:1 pro naší squadru. Z kraje druhého poločasu jsme velice dobře drželi míč a postupným útokem odskočili na rozhodujicí 2 brankový náskok, poté ještě přišla skrumáž a po dorážce bylo o osudu utkání rozhodnuto. Poté došlo ze strany soupeře ještě na kosmetickou korekci výsledků, Honzán Mrázek ještě marně reklamoval ofsajdové postavení utočníka hostí, to si rozhodčí Fejfar za rámeček nedá :-) (pozn. redakce nepravidelníku - ofsajdy ve futsale neexistují) Na konci utkání proběhl další sporný moment, zahrávaly jsme trestný kop za 4 faul soupeře, Zázvorka nahrál nakrátko Mrázkovi, ale rozhodčí tento postup vyhodnotil jako špatně zahraný. Resumé, pravidla si číst nebudeme, změňte je!

 

TJ Slabce – FT Nové Strašecí 2 : 6 (2 : 3)
Branky: Vician, Konopásek – Pelc 2, Zázvorka 2, Mrázek J., Šebesta.

Tak to byla divočina! Velice pěkný zápas který se hrál neustále nahoru dolu. První půlka byla velice vyrovnaná a obě mužstva si vypracovali velké množství příležitostí ke vstřelení branky. Šli jsem do vedení, za chvilku soupeř z Rakovnicka srovnal, to samé se opakovalo ještě jednou. Když už se zdálo, že skončí první poločas remízou, Jirka Pelc dostal míč obehrál soupeře a pod padajícím brankářem vstítil branku na 3:2. V druhém poločase už naše mužstvo soupeře předčilo a zaslouženě si pojistilo vítězství. Za zmíňku stojí kulišárny Ondřeje Zázvorky, tento bývalí lamač dívčích srdcí, nyní už zasloužený a spořádaný otec si svoje finesy nechává už jen pro fotbalové a futsalové hřiště. Brankář Slabec bude jistě rád vzpomínat na oblouček přes celé hřiště, za tyto 4 zápasy si Ondra připsal úctyhodných 8 branek, na obránce slušná práce :-)

 

Nejlepší hráči dvojutkání : Zázvorka, Šebesta,  Jan Mrázek, 

 

20.12 - Stochov - Předvánoční idylku navodil Zázvorka, jelikož je to už dlouho moc si toho nepamtuju. Jen, že to bylo příjemné kolo bez zbytečných emocí a po jasném průběho obou utkání.

 

FT Nové Strašecí – AFC Celtic Kladno 5 : 1 (1 : 1)
Branky: Zázvorka 4, Jiras – Tomášek.
Rozhodčí: Stádník, Kalík. 50 diváků.

 

 

FT Nové Strašecí – Rekrea Třtice 4 : 0 (2 : 0)
Branky: Mrázek J. 2, Jiras, Zázvorka.
Rozhodčí: Stádník, Kalík. 20 diváků.

 

Nejlepší hráči dvojutkání : Zázvorka,  Jan Mrázek, Jiras