2.kolo - dobrý výkon za 3 body

24.11.2014 22:21

Stochov - jak jsem už dříve psal, bez bodů mě psát nebaví. V letošním ročníku jsme do souteže nevstoupili nikterak úspěšně a tak jsme chtěli v druhém kole okresní soutěže tuto skutečnost napravit. Do cesty se nám však postavili velice silní soupeři, tradiční a velice nepříjemný Meiller a nováček soutěže Sokol Řevničov, jenž disponuje velkou útočnou silou.

 

sestava: Hochmal - Elsnic, Spiegl, Raich, Pelc - J.Mrázek, Slavík, Vaněk, Kočí

 

FC Meiller Slaný – FT Nové Strašecí 3 : 2 (2 : 1)
Branky: Ambrož, Týbl, Dvořák – Elsnic 2.
Rozhodčí: Douda, Svoboda. 50 diváků.

Zápas pro nás nezačal dobře. Hned v jeho úvodu jsme dostali branku z nařízeného kopu po zbytečně zahrané malé domu. Branka nás ale nepoložila a naopak jsme se tlačili do nebezpečného zakončení. Především agilní Elsnic s Mrázkem znamenali pro soupeře nemalé nebezpečí. Do poločasu se podařilo stav srovnat. Poté náš tým opět obdržel zbytečnou branku. V druhém poločase se podařilo po velkém tlaku vyrovnat. Bohužel jsme se talčili až moc do útočení a hru otevřeli.  Soupeř z kontru udeřil do rozhozené obrany. Šancí na vstřelení branek jsme měli více než soupeř, ale bohužel zachytal skvěle brankář soupeře Ružička.

nejlepší hráči utkání: Elsnic, Mrázek - Růžička(Meiller)

 

Sokol Řevničov – FT Nové Strašecí 1 : 2 (0 : 1)
Branky: Tóth Mk. – Elsnic, Mrázek J.
Rozhodčí: Pejša T., Hofmann. ŽK: Mrázek J., Raich (oba N. Strašecí). 40 diváků.

Rakovnické derby začalo opatrně a šance měli obě družstva. Elsnic přinesl první branku a trošku klid na futsalky. Honzán Mrázek v druhém poločase podrthl svůj skvělý výkon vítěznou brankou. Řevničov poté snížil brankou kanonýra Tótha, ale výsledek tohoto zápasu jsme si už dokázali pohlídat. Věříme, že to byl odrazový můstek pro naší sebedůvěru a opustíme sestupové vody jenž si myslíme, že nám nepřísluší :-)

nejlepší hráči utkání: Elsnic, Mrázek